zondag 27 maart 2011

Nacht van de vluchteling, training 3


Ik heb voor de derde keer een stuk gelopen als voorbereiding op de Nacht van de vluchteling. Deze keer heb ik 20,7 kilometer gelopen. Ik moet zeggen, het valt niet mee, op het einde heb ik me moeten bedwingen om niet te bellen met "kom jij me ophalen". Ik had vooral pijn in mijn voeten, maar heb volgehouden. De laatste kilometers zijn steeds moeilijker, maar ik loop toch ook steeds een grotere afstand. Ik heb vrijwel geen spierpijn de volgende dag, de dag dat ik heb gelopen ben ik wel stijf. En pijn aan m'n voeten....
Ik had deze keer nog iets getest. Ik laat jullie telkens een kaart zien met daarop de route, die route neem ik dan op met mijn Garmin Oregon GPS. Vandaag heb ik ook mijn nieuwe telefoon getest. En dat werkt perfect! Ik ben zelf zo tevreden dat ik denk ik de Garmin ga verkopen.
Omdat ik vandaag beide apparaten langs elkaar heb gebruikt, kun je nu ook de verschillen zien en dat over dezelfde route! Garmin in combinatie met Wikiloc zegt dat ik 20,72 heb gelopen en My Tracks (Google Android) in combinatie met Google maps zegt dat ik 24,26 km heb gelopen. In Google krijg ik wel mooiere statistieken die ik automatisch in Google docs kan zetten.

Afwateringskanaal 27-03-2011 weergeven op een grotere kaart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.