maandag 21 maart 2011

Nacht van de vluchteling, training 2

Gisteren heb ik dus voor de tweede keer gelopen. En ik moet zeggen dat dat niet is tegengevallen. Ik heb 16,5 kilometer gelopen. Ik heb een zeer mooie route gelopen die ik iedereen kan aanraden, echt geweldig mooi. Ik ben vanaf thuis over de kruisstraat door het schitterende Leudal gelopen. Toen achter st. Elisabethshof om naar Haelen, via de fietstunnel naar Buggenum, langs de Maas, over Bouxweerd terug naar Neer. Ik heb vandaag geen spierpijn, maar wel moet ik voortaan een andere broek aan doen, want die heeft me geschuurd. Ondanks dat het zo goed is gegaan vraag ik me af hoe ik er nog 25 kilometer aan vast moet plakken….wordt vervolgd….
Het was heerlijk weer en voor de verandering heb ik wat foto´s genomen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.