zondag 12 juni 2011

Nacht van de vluchteling, training 7

Ik heb mijn laatste training gelopen, bijna 30 kilometer. Aanstaande zaterdagnacht is het te doen: de Nacht van de Vluchteling! In heel Birma zijn één miljoen mensen op de vlucht geslagen voor de dictatuur. Velen houden zich schuil in oerwouden om uit handen te blijven van het regime. Er is een groot tekort aan medische zorg. Vooral kleine kinderen zijn daarvan vaak het slachtoffer. Ik loop voor de rugzakdokters die werkzaam zijn in het grensgebied in Birma en die deze vluchtelingen helpen.

In totaal heb ik nu 145 trainingskilometers gelopen en zaterdag ga ik de Nacht van de Vluchteling zeker uitlopen! Door mij te sponsoren steun je Stichting Vluchteling en de Birmese vluchtelingen. Ik roep jullie op; Sponsor!

Klik hier om via iDeal of een eenmalige machtiging geld over te maken.


Nacht van de vluchteling, training 7 weergeven op een grotere kaart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.