vrijdag 3 juni 2011

Nacht van de vluchteling 2011, Sponsor!


Het werk van de rugzakdokters in Birma from Stichting Vluchteling on Vimeo.
Beste mensen, ik heb al een tijdje niets meer geschreven over de Nacht van de Vluchteling. De reden dat ik niet heb geschreven is gelegen in het feit dat het niet zo goed ging met het trainen. Ik heb wel gelopen, ook flink wat kilometers gemaakt, maar ik kom maar niet verder… Als ik 25 kilometer heb gelopen dan heb ik veel pijn onder in mijn voetzolen. Ik ben bij de podotherapeut geweest, die heeft me nieuwe zooltjes aangemeten, maar die heb ik nog niet! Toch ga ik door! Ik heb me dit voorgenomen en dan doe ik dat ook.
Loop ik daar, “lightweight”, speciale wandelschoenen en met m’n GPS. Stel je eens voor de Birmezen die moeten vluchten, net met geweld verdreven van hun dorp, onder het toeziend oog van militairen, dierbaren gevangen genomen of erger…... bepakt met wat huisraad, kind op de rug en aan de hand, wat huisraad bij elkaar geschaard, op flip flops door de onherbergzame jungle!
Wil jij de rugzakdokters helpen? Sponsor mij dan help je de vluchtelingen uit Birma, klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.