zaterdag 1 augustus 2009

En ik ben Song!

Eigenlijk zijn we dus niet het hondje van de bakker maar de HONDJES VAN DE ECHTE BAKKER! Want ons baasje is de enige Echte Bakker van de wijde omgeving. Ik ben de dochter van Siep maar bijna niemand gelooft dat omdat ik zo “anders” ben. Ik moet toch altijd al voor mijn rechten op komen want ik wordt hier in huis nogal behandeld als de laatste van het stel. En dat nog wel terwijl mijn naam 2 betekent! Op 24 Maart 2006 ben ik hier dus in huis geboren. Ik weet daar niets meer van maar mijn ene bazige baasje heeft daar van alles van op een website gezet. Onze geboorte was zelfs live per webcam te zien! Ik vind dat nogal extreem hoor maar het resultaat is dus dat bijna iedereen mij kent.
LaPalma 2007

Mijn probleem is dat ik niet echt serieus genomen wordt. Mijn baasje zegt dat ik dom ben, maar dat is helemaal niet waar! Ik heb het hoogste punt gehaald op de hondencursus, ik was de beste van de klas! Het schijnt er alleen een beetje komisch uit te zien. Mijn ene baasje denkt dat ik alles goed doe omdat ik gewoon niet slimmer ben om iets anders te verzinnen. Maar dat is niet waar ik ben gewoon graag hier. En niet iedereen kan toch zo slim zijn als ons mam! Ons mam (Siep dus) dat is een serieus type die veel nadenkt en altijd denkt dat ze voor iedereen moet zorgen.

Ik doe elke dag ongeveer hetzelfde als ons mam alleen geef ik eerlijk toe dat ik bijna de hele dag slaap. Op de dagen dat mijn bakkersbaasje niet hoeft te werken ben ik als eerste wakker en dan ga ik één voor één iedereen wakker maken. Dat vinden ze niet leuk, maar ik vind het juist leuk om te spelen en te dollen. En ik vind dat het wandelbaasje op tijd moet op staan om met Siep en mij te wandelen. Dan kan ik kijken of er nog ergens katten, kippen of nog veel leuker; konijnen zitten. Kortom je snapt wel dat dus die 3 K’s een belangrijke factor zijn in mijn leven, daar kan ik wel de hele dag van dromen. Wandelen is wel leuk omdat ik dan wat honden uit de buurt tegen kom. Sommige vind ik wel leuk, en sommige een stuk minder, maar zelden zie je zo'n leuk type als ik ben.

En ik heb ook heel de dag honger, daar houd hier ook niemand rekening mee. In het begin noemde mijn baasje me dikke, maar ik ben gewoon een beetje een mollig type. En hoe durft ze dat sowieso te zeggen? Dat ze naar zich zelf kijkt! En het ene baasje begrijpt mij wel, die weet wat het is dat je de hele dag zin hebt in eten en speciaal in koekjes of chips. Het andere baasje is gewoon streng, maar ja, misschien is dat wel nodig in mijn geval………Maar ik ben toch het zonnetje in huis!

1 opmerking:

Unknown zei

Hi,

Geweldige hondjes. Heb je toevallig nog het telefoonnummer van Joep? We hebben daar in het verleden twee keer een hondje gehaald, erg leuke hondjes, en zouden er graag weer een hebben, net als jullie Siep, want die lijkt heel erg op onze jammer genoeg overleden Jack...

Groet,

Ralph

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.